Tuesday, August 11, 2020

DevilsDragon Cel mai bine știți

Salut, prietenii mei! Cu această ocazie voi oferi informații interesante despre un proiect interesant  Să ne uităm la recenziile de mai jos


DEVIL’S DRAGON TOKEN (DDGN) nu este doar o impresie a unei societăți descendente, care este extraordinar de destinată să continue angajamentul împărtășit (P2P) sau un Token de bază modernizat de către blockchain-ul Ethereum ERC-20, care împuternicește avansarea aplicațiilor descentralizate ( DApp) care împuternicește schimburile de a vinde, schimba și schimba, este, în plus, unul dintre un fel de bani criptografic multi-utilizare, cu numeroase localuri dinamice.

Există proiecte care creează și susțin DApps, și etapele precum un sistem gratuit de partajare a conținutului video și progresiv (ca discuții), toate folosind ecosistemul DDGN și alimentând dezvoltarea rapidă.

FILOSOFIA
DRAGON TOKEN (DDGN) al DEVILULUI nu este doar descentralizat, dar în plus se auto-guvernează și codează. Oferă alternativa de a împărtăși, distribui și câștiga (prin vânzarea, schimbul, tranzacționarea și folosirea numai a celor mai importante momente ale propriului său sistem biologic), făcând simplă aprecierea unui alt univers al mediilor mixte și al diversiunii deosebit de mari. Într-o astfel de manieră, acest lucru ar întinerii noi planuri de acțiune, precum și i-ar supăra pe diferiți jucători care fac ca prețul distracției contemporane să fie ridicat.


CARACTERISTICI
DRAGON TOKEN / TOKENS al DEVIL va fi utilizabil și va fi schimbat în bani fiat cu orice portofel Ethereum printr-un schimb ERC-20 care asigură simboluri, precum și ATM-ul poate imagina un alt simbol semnificativ și calificat. De asemenea, aceștia vor avea opțiunea de a fi folosiți cu alte activități Blockchain sau cu potențialul de inovație care este în prezent în activitate. Acesta este doar începutul, deoarece există potențialul DDGN de ​​a oferi numeroase momente diferite, cu un număr mare de ele în direct efectiv.

DDGN este și va fi utilizat pe locații dinamice pentru a ajunge la conținut sau potențial pe o scenă video pentru ca producătorii să poată urmări înregistrări și să obțină recompense. În trecut, pentru a conduce elementele propriului mediu, DDGN îi va împuternici pe ceilalți să primească mai multe planuri de acțiune din ce în ce mai progresive și imaginative mai devreme decât mai târziu.


ALOCARE


Reventație (VÂNZARE PRIVATĂ) 5% (toate jetoanele nevândute vor fi arse)

Crowdsale 55% (Toate jetoanele vândute vor fi arse)
Echipa și partenerii 9% (Utilizată doar pentru parteneriate noi și întărit echipa)

Rezervat 6% (pentru schimburi și scopuri legale)
Ecosistem 18% (utilizat doar pe platformele noastre, așa cum indicăm în Cartea noastră albă)

Echipa Dev 2% (Utilizată numai în scop de dezvoltare și niciuna dintre aceste jetoane nu va fi pusă la vânzare)

Fondator 4% (utilizat doar pentru costurile administrative, reglementările și necesitățile interne ale ecosistemului)
Ext.

Dezvoltator 1% (Dezvoltatori care nu sunt echipați pe care să-i folosească pentru testare și alte scopuri de dezvoltare pe întregul ecosistem și funcțiile sale)

25%: Marketing
35%: Dezvoltare tehnică
15%: Conținut
15%: Dezvoltare de afaceri
10%:

Bonus legal și de reglementare Condiții:
Bonus de timp pentru VÂNZARE DOAR
Bonus: jumătate

Date din 2020–08–15 00:01 Date până în 2020–08 –31 23:59
Bariere de afaceri minime și maxime pentru PRESALE: Minime
1 ETT maxim 210 ETH pe portofel
Bonusuri suplimentare 5 și mai mult de 5 ETT până la 10 ETH: 10% (10 și 10+: 25%)
Investitorii își vor primi jetoanele atunci când cumpărare, dar pentru toate tipurile de premii va exista un al doilea pas (manual) făcut de noi în portofelul lor.

Foaia de parcurs



La începutul anului 2018.
KISSES TECH Înființată ca o companie cehă (februarie)
Între începutul anului 2018 și sfârșitul anului 2019.
Monedă pentru divertisment pentru adulți fixe + Multe alte proiecte legate de Divertisment pentru adulți și Blockchain pentru a evolua și a se aduna împreună: DDGN

Early 2020
Lansarea Proiectul DDGN La
jumătatea
anului 2020 Lansarea ETHpimp
Q3 2020
ITO DDGN Versiunea

târzie 2020
Alpha a platformei video dedicate DDGN cu un serviciu de premii descentralizate pentru afișare și fabricație funcționează cu DDGN
Mai multe site-uri active și mai mulți parteneri pentru Ecosisteme
Versiunea Alpha și Înregistrarea inițială Prima livrare a Crowd Rețeaua de finanțare a conținutului cu premii și partajare directă a veniturilor descentralizate pe lista burselor

Începutul anului 2021
Versiunea beta versiunea DDGN Videoclipurile dedicate care se redă imediat cu recompense reale și câștigurile pentru partajarea vizualizărilor și creațiilor

CDCFN.COM Complet activ cu distribuirea de premii live și adăugarea de noi site-uri la ecosistem face ca DDGN să fie mai rar, plăcut și valoros pentru toată lumea implicat.




No comments:

Post a Comment