Monday, August 10, 2020

Euclideum

Salut tuturor, ce mai faci? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Euclidul dvs. ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

Nu este furnizat alt text pentru această imagine

Prezentarea Euclidului
Euclideum este o platformă ProS-of-Stake (PoS), în care utilizatorii pot juca jetoane ECL pentru a deveni un nod validator în rețea. Staking of ECL va fi disponibil pentru public la începutul anului 2021. Stakerii vor putea câștiga 8% anual, prin punerea în funcțiune a criptelor autohtone din protocol. Lansarea unui nod propriu necesită o cantitate de 20 ECL, care este relativ ieftină în comparație cu miza pe Ethereum 2.0 (32 ETH).

Potrivit conducătorilor de proiect, există deja dezvoltatori care lucrează la creșterea ecosistemului blockchain care urmează. În foaia de parcurs, se precizează că se așteaptă ca vor exista 10+ aplicații care rulează pe platformă pe tot parcursul anului 2021. Aceste aplicații vor fi construite de echipa lor, împreună cu finanțarea altor echipe de proiect. De asemenea, va exista o modalitate prin care noile proiecte să își poată face finanțarea publică prin intermediul rețelei Euclidiene.

Euclideum găzduiește un airdrop în care utilizatorii vor primi jetoane ECL, în funcție de cantitatea de Ethereum pe care o au în portofel. Fiecare utilizator va primi 3 jetoane ECL pentru fiecare 1 ETH care este ținut în portofel.

Despre ArchimeDEX

Oferiți lichiditate. Puteți deveni furnizor de lichidități pe Archimedes și puteți obține un venit pasiv de 3-8%. Puteți chiar să vă creați propriul pool de lichidități. Majoritatea taxelor de tranzacționare vor fi distribuite membrilor de la grup.

Taxe ajustabile. La alte DEX-uri, tranzacțiile adesea eșuează deoarece taxa de tranzacție este prea mică. Dar pe Archimedes, este foarte ușor să modificați manual taxa atunci când plasați comanda. Există, de asemenea, modul de sugestie: platforma va sugera de fiecare dată dimensiunea optimă a taxelor.

Comenzile de cumpărare ECL înainte de lansare. Puteți plasa o comandă de cumpărare pentru ECL / ETH chiar înainte de lansarea rețelei Eucledeum. Se va completa imediat ce vor exista comenzi de vânzare pentru ECL, în primele zile după lansare. Comenzile preliminare reprezintă oportunitatea dvs. de a intra pe piață înainte ca prețul să înceapă să crească (precum o pre-vânzare).

Problemele lui Ethereum

Ethereum a devenit congestionat și lent, iar taxele de tranzacție au crescut. Uneori, până la 100.000 de tranzacții sunt rămase în așteptare în mempool. În loc de 0,05 dolari, utilizatorii trebuie acum să plătească 1,5 USD pentru fiecare transfer. Într-o încercare din ultimul șanț de a reduce blocajele, minerii Ethereum continuă să curgă limita de gaz pe bloc. Aceasta permite reducerea comisioanelor timp de o lună sau două, dar apoi trebuie să crească din nou limita de gaz. Mai mult, pe măsură ce blocurile devin mai mari și mai voluminoase, există mai multe blocuri de unchi care nu primesc recompensă.

Este clar că algoritmul de consens Proof-of-Work nu poate susține un ecosistem de scalare. Singura soluție reală este o tranziție la Proof-of-Stake, dar este întârziată în mod constant. Va fi nevoie de Ethereum cel puțin încă un an pentru PoS activ. Între timp, taxele vor continua să crească, iar rețeaua va rămâne în ritm.
Soluție pentru problemă

Echipa Euclideum a luat decizia de a lansa rețeaua ca un blockchain PoS încă de la început pentru a demonstra că funcționează - și că nu necesită ani de testare și lansare. Capacitatea de procesare preconizată la lansare este de aproximativ 100 tps, care este de peste două ori mai mare decât viteza actuală a lui Ethereum.

La lansare, Euclideum va avea deja mai multe noduri de validator conduse de echipă. Utilizatorii pot începe imediat miza și începe propriile noduri. Pentru a deveni un validator, este nevoie de doar 30 ECL, în comparație cu 32 ETH pe Ethereum. Profitul anual preconizat de la mizare este de 8-10%, randamentul inițial fiind de 6,5% (spre deosebire de 5,6% pentru Ethereum).

Fiecare deținător Ethereum va obține automat o cantitate semnificativă de ECL în perioada aeriană. Dacă dețineți 10 ETH, de exemplu, puteți obține imediat cele 30 ECL necesare și beneficiați de recompense fără nicio investiție inițială.
De ce Euclid?

Cu Euclidiu, puteți face mai multe. Revendicați-vă monedele ECL gratuite în perioada aeriană, câștigați chiar și ECL cu campaniile noastre de recompense și recomandări și mizați-le pentru a deveni un validator. Nu vrei să te deranjezi cu un nod? Nicio problemă: delegă-ți ECL și obține un venit pasiv. Tranzacționați pe ArchimeDEX, alăturați-vă grupurilor de lichidități pentru recompense mai pasive sau chiar trimiteți propriul dApp și obțineți o subvenție pentru dezvoltare.




T3 2020

La 27 august 2020, vom face o imagine a rețelei Ethereum pentru a stabili câte numere de jetoane ECL are fiecare titular de adresă ETH. Începând cu 28 august 2020, vom începe o nouă epocă a jetoanelor ECL ERC20. Dacă dețineți ETH, aveți dreptul la monede 100% ECL GRATUIT la raportul 3: 1.

Q4 2020

Odată ce airdrop-ul este complet și vom avea primele noduri PoS în funcțiune, odată ce vom lansa blockchain-ul Euclideum în septembrie, veți putea schimba jetoanele ERC20 pentru monedele ECL. Puteți, de asemenea, să vă lansați propriul nod (necesită o miză de 30 ECL) și să câștigați cu mineritul PoS. Vor începe și tranzacționarea pe ArchimeDEX.

Q1 2021

Este timpul să introducem miza PoS delegată! Spre deosebire de Ethereum, care vă impune să rulați propriul nod, Euclideum vă permite să delegați monedele într-un alt nod și să vă bucurați de rewads. Puteți miza atât de mult sau cât doriți și puteți câștiga până la 8% pe an. În acest moment, avem și primele dApps și contracte inteligente care rulează pe Euclideum.

Q2 2021

La jumătatea anului 2021, vom activa fondul nostru de dezvoltare dApp - o rezervă specială ECL creată pentru a sprijini proiectele blockchain care pot aduce o valoare reală pentru Euclideum. Dezvoltatorii Dapp își pot trimite planurile sau codul gata și pot primi subvenții semnificative. De asemenea, vom verifica gratuit contracte inteligente selectate. Între timp, vom lucra la ascuțire.

Q3 2021

Până în septembrie 2021, ne așteptăm să avem cel puțin 10 aplicații descentralizate care să funcționeze pe blockchain-ul Euclideum, unele dintre acestea fiind susținute de fondul nostru. De asemenea, vom lansa o platformă de finanțare publică, în care utilizatorii vor putea investi ECL în cele mai bune proiecte într-un mod descentralizat (în loc de IEO-uri riscante, netransparente).

Q4 2021

După aproape un an de testare, va fi lansat protocolul de ascuțire Euclidiu, preluând capacitatea de procesare a tranzacțiilor de la 100-150 tpx la 400 tpx sau mai mare. La început vor fi 4 cioburi active. Între timp, ar trebui să existe între 30 și 50 dApps care rulează pe Euclide, inclusiv DeFi, portofele, piețe de predicție etc.

pentru mai multe informații vizitați

Site web: https://euclideum.com
Telegrama: https://t.me/euclideum_bounty
Twitter: https://twitter.com/euclideum
Facebook: https://facebook.com/euclideum
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5266231
Whitepaper: https://euclideum.com/whitepaper.pdf

No comments:

Post a Comment