Sunday, March 28, 2021

Mozart Finance är ett Defi-projekt som har de mest unika funktionerna.

#mozartfinance #piano #bsc #bnb
Jag kommer att ge information om ett mycket intressant projekt att veta om en ny kryptovaluta som heter Mozart Finance. Innan vi diskuterar tror jag att vi alla är överens om att blockchain-teknik behöver en del ansträngningar för att driva adoption så att den fortsätter att växa och fortsätta att utvecklas i framtiden. Så för det, låt oss titta på en kort översikt över Mozart Finance-projektet nedan.

Mozart finance är ett Binance Smart Chain-baserat Challenge-projekt som ger en värld av möjligheter för en användare att tjäna maximala inkomster. Det syftar till att tillhandahålla tjänster som gör det möjligt för den att trivas över sina kamrater i BSC-nätverket och i Defi-sfären i allmänhet.

Några av de tjänster som Mozart-finansiering kommer att införa inkluderar avkastningsodling, staking och handel. Dessutom kommer det att innebära lån, vadslagning och flera andra förmåner senare. Tanken är inte att ersätta den befintliga plattformen utan att tillhandahålla ett mer robust, snabbare, säkrare, skalbart och bekvämt alternativ för investerare.

Mozart Finance Token
Mozart har en unik BEP-20-inbyggd token som heter PIANO för att säkra nätverket på lång sikt. Denna token kommer att fungera som den primära betalningsvalutan och tjäna som bas för vissa likviditetspooler. Det kommer dock att finnas andra par med andra tillgångar. Dessutom kommer investerare att ha frihet att satsa PIANO-tokens och vänta på belöningarna.

Priserna på PIANO-tokens kommer att vara stabila och deflationära på grund av de införda policyerna. Deflationsfunktionen kommer att erhållas genom att dra nytta av följande element;

Denna plattform kommer att bränna 1% av symbolerna för varje transaktion för evigt. Denna gravyr hjälper till att säkerställa att antalet poletter i omlopp balanseras.

Depositionsavgifterna kommer också att bidra till att stärka deflationsaspekten av token. 50% av de betalda insättningsavgifterna löser in PIANO-tokens

Plattformen kommer att sänka utgivningsgraden mellan vecka ett och vecka tre. Efter den tredje veckan kommer utsläppshastigheten alltid att ligga på 0,25 PIANO per block.
Plattformens funktioner

Mozart Finance har många funktioner som hjälper investerare att tjäna, varav den första diskuterades ovan - avkastningslantbruk och insats.

Men plattformen kommer att introducera andra bra tjänster som;
Decentraliserat vadslagning - kryptobaserat spel får fart i dag. Mozart introducerar ett blockchain-baserat lotterisystem.

NFT - Icke-fungibla tokens har haft en enorm tillväxt 2021 och kommer att fortsätta växa i framtiden. Mozart syftar till att vara en del av denna störning genom att införa NFT-stöd i framtiden.

Toppfunktionell utbytesplattform - Mozart-nätverket kommer också att integrera ett utbytesnätverk för investerare.

Crypto Lending Platform - Framöver kommer plattformen att implementera en utlåningsplattform och tillåta investerare att tjäna ränta till rimliga priser.

Enligt mediesidan på plattformen är samhällsengagemang en av dess framtida prioriteringar.
Kontraktsrevisioner för investeringssäkerhet
Mozart-plattformen introducerar också plattformsrevision för att säkerställa att systemet förblir mycket pålitligt och bekvämt för användarna. Redan den första granskningen av plattformens smarta kontrakt genomfördes för några dagar sedan av ImmuneBytes.

Immunebytes är en startblockchain-säkerhetsplattform med fokus på smarta kontraktsgranskningar, säkerhetskonsultering och penetrationstestning. ImmuneBytes granskningar av Mozarts system var framgångsrika; Så det är sant att användarsäkerheten kommer att vara i toppklass.

Enligt den senaste versionen är dock den enda granskade delen av plattformen granskningen av PIANO-tokens. Plattformen arbetar fortfarande med att få ytterligare tre utvärderingar av sina kontrakt på några dagar. Förförsäljningen förväntas pågå i högst 5 dagar, men alla pooler kommer inte att startas förrän granskningarna returneras och bekräftas.

PIANO Presale Tokenomics
Plattformen har implementerat en utmärkt ekonomisk tokenstruktur för att säkerställa utmärkt allmänhetens tillgång till token och för att bibehålla plattformens tillförlitlighet. Den totala initiala leveransen av dessa tokens är 9,6 miljoner, men för närvarande är de myntade poletterna 100 000 PIANO. Dessa tokens kommer att delta i den första lanseringen av fasen före försäljning. Så här fördelas skotten;

55% av tokens (55 000) kommer att säljas i allmän förförsäljning.
40% av polletter (40 000) går till likviditetsskåp
De senaste 5000 tokens (5%) kommer att gå till plattformsmarknadsföring och reklam.
27.5 PIANO-token är lika med en 1BNB-token. Mozart Finance sätter det mjuka locket till 22 000 PIANO, eller 800 BNB. Det hårda locket är 55.000 PIANO, ungefär som 2000 BNB.
Under denna förförsäljning kan varje plånbok köpa minst 0,2 BNB och högst 20 BNB PIANO.

Mozart Finance har redan slutfört sin förförsäljning och nådde sitt tak på 2000BNB på 5 minuter. Det är uppenbart att investerare redan märker de stora utsikterna för denna token och plattformen i allmänhet.
Investera i Mozart. Ekonomi

Mozart-plattformen kommer snart att lanseras som ett av de mest avancerade BSC-baserade Defi-nätverken med stora fördelar. Plattformen kommer att lanseras med likviditetsskåp för säker avkastning, staking och allmänna investeringar.

Mozart kommer att ha sin ursprungliga token, PIANO, som hjälper till att driva plattformsaktiviteter över tid. Plattformen inrättar olika policyer för att säkerställa att PIANO förblir deflationärt. Således kommer investerare alltid att känna sig trygga med sina investeringar.

Plattformen granskas av ImmuneByte, en av de bästa blockchain-revisorerna för att stärka plattformens säkerhet. Redan har token visat sig vara säker, men snart kommer fler recensioner på plattformen att släppas. Mozart kommer inte att starta något avkastningsjordbruk förrän revisionsgranskningar släpps för att säkerställa maximal säkerhet för investerare.

Plattformen kommer snart att lanseras, därför bör alla investerare vara redo att dra nytta av den.


Färdplan
Brådskande prioritering
Implementering av smarta kontrakt
Unik förbränningsmekanism
AUDIT före lansering (Immunebytes)
Inlåsning av likviditet
Vinster i% hög apr

Hög prioritet
Andra granskningen efter lanseringen (inom de första 2-3 veckorna)
Lotteriet som aldrig sett förut
Mozart NFT

Medium prioritet
Decentraliserat Paris
IFO (i samarbete med andra projekt)
Fullt operativt utbyte
Redo
Gemenskapens idéer

Friskrivningsklausul: Detta är inte slutgiltigt, vi kommer att anpassa oss efter samhällets behov.


Social media of project:

🎹 Twitter: ​https://twitter.com/MozartFinance​
💬 Telegram: https://t.me/MozartFinanceAnn
Official telegram groups:
​🎵 English chat: [https://t.me/MozartFinance]
​📣 Announcements [https://t.me/MozartFinanceAnn]
🇪🇸 Espanol chat: [https://t.me/MozartFinanceEs]
🎼 Reddit: https://www.reddit.com/user/MozartFinance

Author: kemi123
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2692033
BSC WALLET: 0x0888a14A2A06207E6A4d3e78861D2856B01FCda5

No comments:

Post a Comment