Saturday, May 1, 2021

Yearner Finance

Salut, prietenii mei! Cu această ocazie voi oferi informații interesante despre proiect. Yearner Finance este interesant Să ne uităm la recenziile de mai jos:


Yearner este legătura dintre diferitele protocoale DeFi. Mai important, este legătura dintre dvs., investitor și finanțele descentralizate și între DeFi bazat pe Ethereum și alte blockchains.

De îndată ce depuneți cripto la oricare dintre grupurile Yearner Finance, începeți să câștigați dobândă. Acesta este scopul principal al protocolului: vă ajută să câștigați bani. Ușor, fără a fi nevoie să învățați complexitatea DeFi sau să vă mutați monedele de pe o platformă pe alta. Algoritmul nostru găsește automat instrumentul de investiții cu cel mai mare randament.

De ce Yearner Finance
Pariați și uitați investițiile automatizate : algoritmul nostru selectează cel mai profitabil protocol și mută activele pe măsură ce randamentul se modifică. Vă puteți relaxa și urmări cum se acumulează YFNR. Acesta este cel mai bun consilier de investiții în robot pentru DeFi.

Randamente ridicate
Câștigă până la 20% cu împrumuturi criptografice plus până la 100% cu extragerea de lichidități YFNR. Și nu uitați de profitul din creșterea prețului YFNR. Și toate acestea, fără niciun efort din partea dvs. și cu facturi de gaz atent optimizate.

Mineritatea lichidității
Alegeți din peste 5 pool-uri de pariuri, depuneți UNI-V2 și începeți să câștigați YFNR. Retrageți ofertele ori de câte ori doriți - sau pur și simplu continuați să vă retrageți recompensele pentru recoltă. Fără perioadă de blocare, fără taxe ascunse, fără retrageri în așteptare.

Există doar patru pași simpli pentru a vă alătura grupurilor noastre de pariuri recompensate:
Conectați-vă portofelul MetaMask la Yearner Finance.
Selectați un pool și pariați monede.
Obțineți recompensele oricând doriți.
Participați la campania de recompense pentru a primi până la 5 ETH.

Cum să pariați pe Yearner Finance:
Permiteți MetaMask să contacteze Yearner Finance atunci când vizitați site-ul nostru web.
Alegeți unul dintre jetoanele de depunere. Rețineți că fiecare are propria distribuție YFNR.
Creșteți lichiditatea grupurilor Uniswap și primiți jetoane UNI-V2.

Contribuiți la jetoane UNI-V2.
Jetonele dvs. vor fi distribuite automat prin protocolul DeFi cu randament maxim.
Puteți oricând să adăugați mai multe jetoane la pariu sau să retrageți unele dintre ele.
Puteți revendica oricând premiile dvs. YFNR.

Avantaje Yearner:
Program propriu de cultivare a randamentului: până la 100% plăți anuale în jetoane YFNR;
Recompensă pentru toată lumea: orice membru al grupului este eligibil pentru o recompensă;
Managementul jetonului: utilizatorii de jetoane YFNR pot vota în sondaje exprimându-și propriile opinii cu privire la diferite propuneri de îmbunătățire pentru anul respectiv;

Interfață intuitivă a utilizatorului: aici utilizatorii pot plasa pariuri și retrage pariuri din active sau pot solicita recompense în câteva clicuri.


Există trei moduri de a câștiga bani cu fondurile de lichidități Yearner Finance:

Recompense de randament
Pentru fiecare bloc din blockchain-ul Ethereum (aproximativ la fiecare 13 secunde), distribuim 10 YFNR. Dacă depuneți cripto în valoare de cel puțin 100 USD în oricare dintre bazine, vă puteți aștepta să primiți o recompensă anuală de peste 50% în jetoane YFNR. Dacă YFNR crește ca majoritatea celorlalte jetoane DeFi, profitul dvs. total din agricultură va fi peste 100%.

Taxe de tranzacționare Uniswap
Știți probabil că taxele de tranzacționare pe Uniswap sunt de 0,3%, ceea ce este ridicat în comparație cu bursele centralizate, dar aceste comisioane sunt împărțite între furnizorii de lichidități. Deci, de îndată ce vă alăturați oricăruia dintre grupurile noastre, veți începe să primiți recompensele dvs. Cu cât mai mulți oameni tranzacționează, cu atât se va percepe mai mult comision și cu atât câștigați mai mult. Este dificil de prezis cât de mare va fi activitatea de tranzacționare, dar în multe grupuri Uniswap, utilizatorii câștigă între 20% și 50% (de la an la an), iar în unele, profitul ajunge la 100%.

Mulțumire
Când prețul jetonului pe care l-ați plasat în piscină crește, faceți profit. Desigur, veți obține acest profit dacă lăsați doar jetoanele latente în portofel, dar oricum nu ar trebui să subestimăm acest efect. Această considerație ne-a determinat să alegem WETH și UNI pentru bazinele noastre - și, după cum au arătat ultimele zile, am avut dreptate.

Mai multe informații despre proiect:
Website: https://yearner.finance
Telegram: https://t.me/YearnerFinance
Twitter: https://twitter.com/YearnerFinance
Instagram: https://www.instagram.com / yearnerfinance
Discordie: https://discord.gg/eYrwNZpnGt
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC6SX_fa5mN8PPJLWXWOTE8Q/featured
Facebook: https://www.facebook.com/YearnerFinance

No comments:

Post a Comment