Wednesday, June 30, 2021

Filipcoin

Привіт усім, цей новий допис, який я хочу представити про проект. {Filipcoin}, що є дуже цікавим та хорошим, що є, а для більш детальної інформації перейдемо до наступного обговорення:

#Filipcoin#UtilityToken#Filipay#Filipworks#BusinessMadeEasy#CommutingMadeEasy

В останні місяці світ кріптогріппа став дуже цікавим. Інтерес до цифрових валют досяг цілорічного максимуму

В даний час люди в усьому світі дізнаються про кріптовалютном світі. використання технології Blokchain
виросли і широко використовуються у всьому світі. Це причина того, чому криптовалюта так популярна сьогодні.

з року в рік почали з'являтися півкулі, які почали привертати увагу інвесторів і великих компаній, і тепер у них з'являється безліч проектів, що використовують технологію Blockchain.

використовувати криптовалюта в якості платіжного засобу. і може спростити ваші транзакції, здійснювати покупки в Інтернеті і вибрати відповідний продукт для вашого бізнесу.

Тепер існує платформа обміну Filipcoin, яка дуже проста і безпечна, можливо, вона спростить різні види ваших транзакцій і зможе зберігати ваші активи в цифровий валюті, такі як біткойни і інші валюти.

для більш докладної інформації я більш детально розповім про цей проект Filipcoin.

Filipcoin - дуже багатообіцяючий проект для вас. Можливо, ви зможете купити Filipcoin для своїх майбутніх інвестицій.

У цьому світі все більш швидко розвивається економіка, яка продовжує затримувати розвиток ринку Турусов, погіршується, можливо, прийшов час змінити всю свою економіку за допомогою інвестицій в Філіппіни.

https://filipcoin.com/

FILIPCOIN створює екосистему блокчейнов для сервісів мобільних додатків в реальному секторі економіки послуг.

Ми створили платформу для покупки і продажу акцій.

На відміну від інших проектів в світі криптовалюта, власники FILIPCOIN вже отримують автоматичний доступ до розробленим і повнофункціональним додатків для малого бізнесу і підприємців з додатковими можливостями використання і перевагами в процесі розробки.

Однак, як ми пояснимо в цьому офіційному документі, ми маємо намір ввести додаткові функції і поступово інтегрувати додаток в блокчейн Ethereum.
Конкурентна перевага

FCP продемонструє інноваційний підхід до технічного розвитку та управління, який є прибутковим і стійким.
ексклюзивний

Ексклюзивні технології вже працюють у транспортній галузі на Філіппінах. Команда FILIPCOIN створила екосистему блокчейна для децентралізованих додатків (DApps) з децентралізованим обміном (DEX) в економіці платіжних послуг. На відміну від інших проектів в світі криптовалюта, власники FILIPCOIN вже отримують автоматичний доступ до розробленим і повнофункціональним додатків для транспортної галузі з додатковими можливостями використання і перевагами в процесі розробки.
продаж токенов

Filipcoin буде випущений на базі платформ Ethereum і Bitcoin. Це сумісність токена зі сторонніми сервісами (гаманцями, біржами і т. Д.) І проста у використанні інтеграція.

почати

01 березня 2021 р
Прийнятна валюта

ETH, BTC
Кількість проданих токенов

88 068 000
Обмінний курс токена

1 FCP = 0,0004063 ETH, 1 FCP = 0,00002803 BTC
ДОРОЖНЯ КАРТА
Хронологія Filipcoin

FILIPCOIN прагне стати важливим двигуном підвищення конкурентоспроможності «фінансових технологій» в країні. А з ростом популярності криптовалюта на Філіппінах час, а також час стали дуже важливими.



Завантажте мобільний додаток

Filipcoin (FCP) сприяє впровадженню тенденцій в області цифрових валют, відправлення та одержання FC, BTC, ETH в будь-якій точці світу, обміну токенов в рамках ETH і ОПЛАТУ ПЛАТЕЖІВ В БУДЬ-ЯКОМУ РЕЖИМІ ТРАНСПОРТУВАННЯ.

Filipay спрощує автоматичний збір плати за проїзд для всіх комунальних транспортних засобів, приймає тенденції цифровий валюти, відправляє і отримує гроші / кредит в будь-якій точці світу, отримує знижки від ваших улюблених торгових сайтів або ресторанів, предоплачує рахунку, бензин, продукти харчування, подорожі і багато інше. Він має такі особливості:



Автоматичний збір плати за проїзд
Оплата авансом збільшує мобільність платежів
Доступний, надійний і зручний
Цифрова валюта в якості призових балів
Електронний гаманець з високим рівнем безпеки
Відправлення та отримання цифрової валюти песо
Спільні знижки
Завантаження шлюзу
Команда керівників

Ми пишаємося своєю чудовою командою. Це самі цілеспрямовані і повні ентузіазму люди, які у нас є, і вони завжди готові допомогти в разі потреби.
Поширені запитання

Нижче ми надали невелику інформацію про Нашому токені і Проекті. Якщо у вас є інші питання, не соромтеся звертатися до нас.

Про Filipcoin
ЩО ТАКЕ токені Filipcoin

Токен FILIPCOIN - це криптовалюта, створена з використанням протоколу Ethereum (ERC20) і технології децентралізованої бухгалтерської книги. Наша мета - розробити і впровадити нашу власну технологію блокчейн, орієнтовану на децентралізоване фінансування, систему додатків економіки послуг, яка надасть практичні рішення для наших користувачів, інвесторів і партнерів з розвитку.
Наші клієнти

Ми з гордістю включаємо список наших клієнтів / партнерів до реалізації автоматизованої системи оплати проїзду для наших транспортних клієнтів.

Ми з гордістю включаємо список наших клієнтів / партнерів до реалізації автоматизованої системи оплати проїзду на транспорті.



Детальніше читайте тут:
Веб-сайт: https://filipcoin.com/
Twitter: https://twitter.com/filipcoin
Facebook: https://www.facebook.com/filipcoinfilip/
Телеграма: https://t.me/filipcoinfilip

автор: kemi123
АДРЕСА КОРМІННИЦІ ERC-20: 0x0888a14A2A06207E6A4d3e78861D2856B01FCda5

No comments:

Post a Comment