Friday, July 23, 2021

Lunaland

Hello everyone, this new post I want to introduce about the project. A very interesting and good LUNALAND that is and for more details let's go to the following discussion:

#presale #blockchain #cryptotrading #investing #cryptocurrency #bitcoin #trading #altcoin #cryptonews

Bok, momci, uskoro vam želim pokazati o sustavu financijske revolucije LLN Coin, kako platiti za nešto što se u sadašnjoj eri prebacilo u digitalnu sferu. Kako se digitalno plaća, smatra se da olakšava korisniku i smanjuje pogreške koje se tradicionalno često javljaju u plaćanju. U stvari, tradicionalni način plaćanja sada je gotovo izumro zamijenjen digitalnim plaćanjem.

Svijet se brzo kreće. Stvari se mijenjaju iz dana u dan, čak i kad se pojavljuju različite tehnologije. 2008. svjedoči brzom padu svjetske ekonomije, ostavljajući toliko ljudi na križanju s velikim pitanjem, kamo idemo odavde? Od 2009. godine bogatstvo komercijalnih operacija na svijetu pouzdano je inovativno na razini konkurencije i tehnološkog napretka, zahvaljujući instituciji Blockchain tehnologije u kombinaciji s Binance Smart Chain-om koji se pokazao dosljednim i samodostatnim u odnosu na prethodne konvencionalne ustanovama. Iz iskustvenih izvora utvrđeno je da kriptovaluta razvija industriju upravljanja razredom imovine; odavno se drži da su prekomjerna ulaganja važan modul u upravljanju portfeljem.

Operativna tvrtka Lunaland Platform decentraliziran je sustav koji uključuje blockchain i sastoji se od nekoliko pametnih ugovora u obodu blockchain tehnologije i vlastite kripto valute, a platforma je sistemski proizvod koji je stvorio konzorcij najmoćnijih, najkompetentnijih i iskusne logističke tvrtke i organizacije širom svijeta. A također blockchain i pametni ugovori služe kao put prema industrijskoj upotrebi, stvarajući ekonomiju razmjera i potencijalno agregirajući ponudu. Decentralizirana proizvodnja učinit će industriju pristupačnijom, sigurnijom i ekonomski prihvatljivijom za veći broj sudionika u izravnom peer-to-peer (P2P) ekosustavu. Stoga bi LLN novčanik imao središnje mjesto u svakoj interakciji u ekosustavu, a ujedno bi bio sigurna platforma za pohranu i razmjenu kripto valuta i fiat valuta, omogućujući korisnicima polog, držanje, slanje i razmjenu podržanih kriptovaluta i fiat-a. Trgovci mogu slobodno birati i prebacivati ​​se između različitih blockchain sredstava za plaćanja. Korisnici mogu pretvoriti iz BTC-a, ETH-a, BNB-a i LLN-a obrnuto, koristiti peer-to-peer prijenose i razmjene i platiti trgovačke usluge.


Što je LUNALAND?
LUNALAND (LLN) digitalna je valuta i zaliha vrijednosti koja nudi zaštitu od stvarne inflacije dok svijet ide u tisak novca.

Vizija i misija
Nagrađujte našu zajednicu kako rastemo s našim jedinstvenim značajkama ugovora.
Digitalna valuta, u zoru novog doba.

Misija platforme Lunaland Cryptocurrency je otvoriti tržište kriptovaluta svima s nizom zanimljivih proizvoda i usluga. Kao pouzdana tvrtka, potičemo usvajanje blockchaina i nudimo siguran i jednostavan način za sudjelovanje u budućnosti financijskih tržišta. LLN Token blockchain platforma ugrađena je u skup jedinstvenih značajki što je čini izvanrednom za svoje korisnike i trgovce kripto-valutama (digitalnim) itd.


Opskrba cilja - Udaljenost od Zemlje do Mjeseca je 400 000 000 metara.

Zaključak
LUNALAND će gorjeti zalihu kovanica dok ne dosegnemo 1 Mjesečevu udaljenost u kovanicama. (400 milijuna kovanica) Stopa izgaranja od 99,96% od početnog fonda kovanica od 1 bilijuna smanjuje ponudu kovanica, što rezultira uzlaznom cijenom. LUNALAND je dostupan svima s izvrsnim povratnim potencijalom. Brojni mehanizmi nagradit će one koji usvoje i one koji usvoje. Tjedni ciklusi sagorijevanja izgorjet će 90% tokena i podijeliti 10% izgaranja nositeljima. Projekt Lunaland jedan je od rezultata razvoja blockchain tehnologije koja je iskusila dobre performanse i izvrsne ideje temeljene na sustavu koji izravno otvara mogućnosti investitorima biti otvoreniji uz simbolična ulaganja. LLN Coin najpotpuniji je investicijski ekosustav koji djeluje na Bloku. Kao jedna od prvih platformi koje su generirane, ova tvrtka želi shvatiti i pomoći investitorima da se više brinu o ekonomskoj slabosti koju mnogi trpe u svijetu u konceptu uzajamne pomoći kao ulaganja koje registrirani korisnici mogu razmijeniti u ovom blockchainu. Neke važne točke platforme Lunaland Ovo će biti trenutak kada će većina registriranih ulagača ili potencijalnih ulagača koji započnu svoje poslovanje na ovoj platformi poslovati.

Tokenomika
Ime: LunaLand
Simbol: LLN

Decimale: 18
Adresa ugovora: 0x6020371b0e8a2fc259a6b111d178bba9c966a4a4

Početna opskrba: 1 bilijun
Ponuda ciljanog lansiranja: 400 milijuna
Funkcija izgaranja: Da
Funkcija kovnice: Ne

Mreža: BSC Mainnet - BEP20
Skupina likvidnosti: 50% od iznosa prikupljenog kao minimum. Vjerojatno 100%, što omogućuje odbitke za marketinške i operativne troškove.

KARTA CESTE

Q2 LIPANJ 2021
Dizajn i izrada LUNALANDA
Pokretanje pretprodaje
Objavljena tehnička knjiga
Marketinški tim pokreće kampanje

Q3 SRPANJ 2021
Pokrenite LUNALAND od Zamjene palačinki
Daljnji razvoj ekosustava
Širenje marketinških kampanja za poticanje usvajanja novčića

Q3 KOLOVOZ 2021
Uvrštenje na Coinmarketcap (CMC)
Uvrštenje na CoinGecko
Inicirati razvoj internetske trgovine i aplikacije LUNALAND
Postignuta ciljna opskrba - izgaranje završeno

Q3 RUJAN 2021
Popis LunaLanda na dodatne DEX platforme
Robna partnerstva za trgovinu LUNALAND

Q4 2021
Pokrenite LUNALAND Store
Uspostavljena robna partnerstva.
2022. i dalje

Popis centraliziranih razmjena - Binance, Kraken i druge

Za više informacija Povežite se na
web stranicu Lunaland : https://www.lunaland.io/
ANN Tema: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5346079.0
Telegram: https://t.me/lunalandio
Twitter: http : //twitter.com/IoLunaland
Facebook: https://www.facebook.com/LunaLand-104535581879219/

Author : kemi123
BEP-20 wallet address : 0x0888a14A2A06207E6A4d3e78861D2856B01FCda5

No comments:

Post a Comment