Friday, March 4, 2022

BeFiT - Platformă DeFI potrivită pentru Binance Smart Chain BEP20

Salutare tuturor, acest nou post vreau sa va prezint despre un proiect BEFIT DEFI foarte interesant si bun care este si pentru mai multe detalii sa trecem la urmatoarea discutie:



Lumea a cunoscut recent o evoluție drastică în tehnologia blockchain. Această tehnologie nu se limitează la trimiterea și primirea de jetoane digitale, mai degrabă acum este cu un pas înainte, iar acum fuzionarea finanțelor în tehnologia blockchain a creat un pas următor de dezvoltare a tehnologiei și se numește finanțare descentralizată (DeFi). Toate tranzacțiile financiare pe care o bancă centralizată le poate servi utilizatorilor săi sunt acum posibile pe blockchain cu conceptul DeFi. Și știm bine că tranzacțiile blockchain sunt mult mai rapide, sigure și, de asemenea, nu este nevoie de implicarea terților în executarea tranzacțiilor, deoarece utilizatorul nu este obligat să-și dezvăluie identitatea. Așadar, executarea rapidă, sigură, anonimă și economică a tranzacțiilor este nevoia momentului și este bine acceptată și executată de acest proiect în creștere numit BeFit DeFi

Ecosistemul BeFit DeFi

Ecosistemul BeFit DeFi simplifică finanțarea și oferă utilizatorilor platforme simple unde se pot bucura cu ușurință de fructele DeFi. BeFit DeFi Token este o platformă ușor de utilizat și este construită pe lanțul inteligent Binance, unde tranzacțiile sunt executate cu mare viteză și cu comisioane mult mai mici. Prin utilizarea platformei BeFit DeFi Token, investitorii și comercianții pot tranzacționa liber și își pot gestiona activele în funcție de piața extrem de volatilă, astfel încât să facă față marilor creșteri/coborâșuri ale pieței și să obțină mai multe profituri. BeFit DeFi Token este un furk de la Goose Finance și un proiect DeFi uimitor care rulează pe Binance Smart Chain, cu multe alte funcții care vă vor permite să câștigați și să câștigați jetoane. În ultima perioadă, costul tranzacției a crescut și a afectat cu adevărat comercianții cu amănuntul. Din cauza taxelor mari de tranzacție pe platforma Eth, comercianții medii și mici nu pot beneficia pe deplin de aplicațiile și protocoalele DeFi în creștere. Proiectul BeFit DeFi urmărește să rezolve aceste probleme inerente asociate cu finanțarea descentralizată și să ofere utilizatorilor un ecosistem fără probleme și fără fricțiuni, unde pot accesa diverse oportunități financiare.

Platforma BeFit DeFi este creată de o echipă inovatoare și de înaltă calificare de dezvoltatori pentru a reduce decalajul dintre piața criptomonedelor și consumatorii obișnuiți. Această platformă o va aduce în mainstream prin eliminarea barierelor de acces și prin a ajuta oamenii să aibă încredere.



Concept de sunet și multe oportunități de câștig

Această platformă tokenizează activele și susține, de asemenea, jetoane nefungibile. Asta înseamnă că activele reale sunt acum tranzacționate pe blockchain și, cu ajutorul blockchain, aceste active ajung în întreaga lume și peste granițele pieței. Din ce în ce mai mulți investitori și comercianți sunt acum capabili să tranzacționeze active reale pe blockcahain. Platforma BeFit DeFi cu tokenizare împarte activul real digital în fracții mici. Acest lucru face posibil ca micii investitori și comercianți să tranzacționeze acel activ particular pe blockchain. Acest lucru creează mai multă lichiditate pe platformă și este bun atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători.

Utilizatorii pot adăuga lichiditate perechilor de jetoane existente în fondul de lichiditate și pot obține venituri pasive. De asemenea, își pot adăuga propriile jetoane și pot crea perechi de jetoane și își pot lista propriile jetoane cripto pentru proiectele lor. Fiecare furnizor de lichide va oferi tokenul nativ BFT al platformei furnizorului și celălalt simbol la alegerea sa pentru a face agricultură de randament pe platformă. Furnizorul de lichidități va primi jetoane LP în funcție de cota sa din pool, pe care le poate folosi în cultivarea randamentului pentru a genera venituri bune pe platformă. De asemenea, există diverse protocoale de miza pe platformă în care deținătorii de jetoane BFT își pot miza jetoanele și pot genera venituri din dobânzi, care se numesc venit pasiv câștigat pe platformă, folosind jetoanele care sunt stocate inutil în portofel. Utilizatorii platformei pot răscumpăra aceste jetoane ori de câte ori doresc prin anularea jocului. Există o transparență deplină în acest sistem. Datele sunt stocate în contul utilizatorului și nu este posibilă utilizarea greșită sau modificarea datelor de către niciun manipulator sau hacker. Așadar, utilizatorii platformei BeFit DeFi se bucură de cele mai bune schimburi, schimburi și de un ecosistem solid în care pot tranzacționa liber cu comisioane mici și își pot împărtăși ideile și pot ajuta platforma să se dezvolte rapid.

Token BFT

BFT este simbolul nativ și de guvernare al platformei. deținătorul acestui token este partea deținătoare a platformei și poate folosi tokenul BFT este diverse pool-uri de mize și lichidități ale platformei pentru a obține venituri pasive frumoase. Fiind un simbol de guvernare. oferă multe privilegii pe platformă:
● Adăugarea de noi active cripto sau stablecoins la protocol
● Ajustarea dobânzilor variabile pentru toate piețele
● Stabilirea ratelor fixe ale dobânzii pentru fiecare piață
● Adăugarea unei piețe noi pentru maturitate diferită
● Votarea îmbunătățirilor/propunerilor de protocol


Un proiect inovator de cripto blockchain

BeFit DeFi este următoarea generație de cripto blockchain. Această platformă folosește propria tehnologie blockchain pentru a oferi servicii sigure, rapide și de încredere pentru utilizatorii din întreaga lume. Scopul nostru este de a face din BeFit DeFi un blockchain cripto descentralizat lider din lume. BeFit DeFi este un blockchain cripto descentralizat. Permite utilizarea noilor tehnologii pentru a construi un sistem financiar pe care oricine îl poate accesa și utiliza cu ușurință. BeFit DeFi este un blockchain cripto descentralizat care își propune să ofere utilizatorilor toate instrumentele necesare pentru a-și gestiona activele digitale, inclusiv, dar fără a se limita la: acces ușor la piețele de unde utilizatorii pot cumpăra și vinde criptomonede, gestionarea portofelelor securizate pentru stocarea activelor, furnizarea de portofolii pentru a urmări progresul etc. BeFit DeFi este un blockchain cripto descentralizat care va rula pe o rețea hibridă de internet și dispozitive mobile. Suntem BeFit DeFi, o platformă descentralizată bazată pe blockchain criptografic. Scopul acestei platforme este de a facilita utilizatorilor să își creeze propriul token și ICO-uri.

GENAUE INFORMATIONEN





No comments:

Post a Comment